Maj 14, 2019 przez admin

Agata Kaczmarska

Agata Kaczmarska jest ekspertem w zarządzaniu zasobami ludzkimi, posiadającym wieloletnie doświadczenie w realizacji projektów dla polskich i międzynarodowych organizacji z zakresu strategii HR, w tym wdrażania zmian, reorganizacji działów HR, rozwoju pracowników o wysokim potencjale oraz transformacji przywództwa na najwyższych szczeblach organizacji. W Dentsu Aegis Network Polska od października 2011 roku. Jako Chief People Officer grupy odpowiada za całokształt procesów zarządzania zasobami ludzkimi oraz wsparcie strategiczne w rozwoju organizacji. Jako członek Global Transformation Team’ u bierze udział w projekcie wdrożenia globalnie nowego modelu HR.  Z branżą HR jest związana od prawie dwudziestu lat. W latach 2008 – 2011 pracowała jako Consulting Director w Hay Group, międzynarodowej firmie specjalizującej się w doradztwie personalnym. Odpowiadała między innymi za współpracę z czołowymi klientami firmy, wspierając ich w procesach zarządzania zmianami i rozwoju organizacji. Wcześniej, przez trzy lata, jako Supervisor w Cap Gemini Ernst & Young zajmowała się obszarem HR oraz projektami w ramach rozwoju strategii i restrukturyzacji. Wykładowca z obszaru HR i przywództwa na  wydziale Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego oraz w ramach projektów edukacyjnych realizowanych w Szkole Biznesu Politechniki Warszawskiej. Członek stowarzyszenia Human Explorers. Od ponad roku mentorka w ramach programu Technologia w Spódnicy.