17 września, 2018 przez radekg

Małgorzata Zachorowska

Małgorzata Zachorowska prowadzi firmę doradczą Zachorowska & Partners działającą w obszarze zarządzania zasobami ludzkimi. Posiada ponad 25-letnie doświadczenie w zarządzaniu Działami Personalnymi na poziomie kraju i regionu Europy (między innymi jako Wiceprezes Zarządu ds. Personalnych w Kompanii Piwowarskiej, Dyrektor ds. Strategii i Polityki Personalnej na Europę w Shell Oil Products, Dyrektor ds. Personalnych w Tesco Europa Środkowowschodnią).

W trakcie pracy na stanowiskach Dyrektora Personalnego oraz w ramach Zachorowska & Partners, przygotowywała procesy dotyczące Talent Management, strategii wynagradzania i nagradzania, budowania zaangażowania oraz projektowania i zakorzeniania kultury organizacji.

Jest doświadczonym trenerem biznesu. Pracuje także jako Interim HR Manager. Współtworzyła Stowarzyszenie Interim Managers. Jest członkiem Rady Ekspertów THINK TANK. Pełni rolę Prezesa Zarządu Polskiego Stowarzyszenia HR.